Rólam

Én Zolnainé Szilvi vagyok. Ha megszeretnél ismerni olvass Tovább

Galéria

Galéria Alkotásaim a kezdetektől, képekben ... Tovább

A technika

A technika Kézi gravírozás, üvegfestés - amit érdemes róluk tudni ... Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat Ha kérdésed van, esetleg vásárolnál - keress meg! ... Tovább

Bemutatkozás


1980-ban láttam meg a napvilágot Egerben. Tanulmányaimat is itt folytattam - mint általános kertész.

Már gyermekkoromban is vonzottak - főképpen - a templomok színes ablakai, de ha láttam egy-egy ablaküveget ún. tiffany technikával elkészítve, mindig rabul ejtett.

Az üvegfestészettel 2005-ben ismerkedtem meg. Az interneten böngészve jutottam el egy fórumra, ahol csodálatos képek ragadtak magukkal. Érdekelt, hogy hogyan is születtek, így rövid idő után elhatároztam, hogy megpróbálkozom vele én is. A festés elröpített egy teljesen más világba, ahol béke és nyugalom volt számomra. Szabadnak éreztem a lelkem, nem kötöttek béklyók sehová - ez az érzés máig megmaradt bennem, ha alkotni ülök le. Ettől olyan csodálatos számomra az üvegfestészet.

2009 év végén csábított egy új technika, a gravírozás. 2010-ben eljutottam oda, hogy már nem csak csodáltam mások alkotását, hanem én is kipróbáltam. A "más világba repülést" sokkal intenzívebben éltem át, mint festéskor, s ahogy telt az idő a két foglalatosság helyet cserélt szívemben.

Nézd meg a galériámat, s remélem, hogy alkotásaimban Te is meglátod a szépséget, azt a szeretetet, mellyel minden egyes képet, dísztárgyat készítek - mert e nélkül az érzelem nélkül alkotni lehetetlen!

A lap tetejére


COPYRIGHT, ZOLNAI LAJOSNÉ, 2010-2013

Valid XHTML 1.0 TransitionalTársoldalak


Meska
MESKA - saját kézzel, szívvel-lélekkel


A lap tetejére